Зала новенького "Cinema Club" розрахована на 15 місць

Зала із безкаркасними меблями, великий екран, на якому транслюються фільми будь-яких жанрів, попкорн-автомат на вході і усміхнений організатор закладу - так сьогодні виглядає новий вінницький міні-кінотеатр "Cinema Club". Ідея створення закладу належить бійцю 25 батальйону Дмитру Ключеву, який разом із своїми бойовими побратимами, відкрив кінотеатр у мікрорайоні "Поділля".

"Краще робити щось самому, ніж ходити з протягнутою рукою..."

Дмитро Ключев каже: ідея розпочати нову власну справу спала на думку ще на фронті, а от у який спосіб її реалізувати, вирішити було важко.

- До Армії я пішов добровільно, захищав державу у лавах 25 БТРО м.Київ "Київська Русь". Під час служби міркував, що рано чи пізно завершиться війна і треба буде чимось займатися… - розповідає Дмитро Ключев. - Кожне діло має свої особливості, тим більше, коли два роки віддав державі, грошей у тебе немає. Дуже довго міркував, що почати: від тиру до комп'ютерного салону. А потім спало на думку таке: кінотеатри відкриваються приблизно один на 50 тисяч населення міста, отже, якщо рахувати, що у Вінниці 300 тисяч людей, то має бути шість таких закладів, як мінімум. А у нас один міні-кінотеатр. Ось і вирішив над цим питанням працювати. Зрештою, краще робити щось самому, аніж ходити із протягнутою рукою по можновладцях.

Сьогодні "Cinema Club" - це лише одна зала на 15 місць. Але, за словами організатора закладу, у планах відкрити ще одну, на 8-10 місць. Її можна буде замовляти для проведення презентацій, фуршетів тощо.

- Це буде VIP-зала із гарним обладнанням, інтер'єром. У неї також поставимо безкаркасні меблі, які вже є у першій залі. Плануємо також відкрити тут кав'ярню, - зазначає Дмитро Ключев. - У ній буде велика плазма, встановимо туди "Sony PlayStation" (ігрова приставка. - Авт.), або ще щось. Так, тут можна буде дивитися футбол, замовити показ мультика і ін. У перспективі ми із "Солодкою мрією" або із "Вацаком" підпишемо угоду, якщо їм буде це цікаво, і вони будуть нам постачати солодощі. Алкоголю ж тут не може бути взагалі, тому що навколо діти.

У планах - створити атмосферу "Fallout"

Як відмічає Дмитро Ключев, своєрідною фішкою їх кінотеатру буде особливий стиль.

- У планах створити атмосферу із комп'ютерної гри "Fallout". Лише одна кав'ярня у такому стилі є у світі. Ми пофарбуємо у сіро-блакитний колір стіни, намалюємо на них шви, заклепки… Усе виглядатиме так, наче ви заходите у сховище. Так само буде обладнана кав'ярня і зала для тих, хто чекає сеансу. На нашу думку, цікава навіть і сама ідея сховища. Так, коли ви сюди заходите, то почуваєте себе у безпеці, захищеним.

Також автор ідеї каже, що люди часто пов'язують таку задумку із тим, що усі організатори - колишні військові. Але Дмитро Ключев запевняє: війна тут ні до чого. Головна причина того, чому все буде у такому стилі - любов до гри "Fallout", у яку чоловіки грають ще із кінця 90-х років.

І кіно, і попкорн

Дмитро Ключев запевняє - ціни у їх кінотеатрі вельми демократичні. Так, дитячий квиток коштує від 20 грн., а дорослий - від 45 грн. На 3D-кіно квиток буде на 50% дорожчим. Загалом же, ціна залежить від довжини сеансу і часу.

- Прийшовши до нас, люди витратять у середньому 100 гривень, але на них зможуть і фільм подивитися, і попкорну скуштувати, і кави або чаю попити.

У "Cinema Club" є квитки для військових і людей із обмеженими можливостями із 50% знижкою, також для дітей-сиріт.

Сподівання на майбутнє у власників нового кінотеатру дуже великі. Дмитро Ключев уважає, що сьогодні головне - це допомогти самим собі, а от у майбутньому буде видно, що і до чого.

- Згодом ми хочемо 10% прибутку віддавати на благодійність: сьогодні це війна, але завтра-післязавтра вона закінчиться і будуть хлопці, яким буде потрібна допомога. Якщо робитимемо це самі, не доведеться нічого просити.

Довідка:

Кінотеатр "Cinema Club" розташований за адресою: вул.Зодчих, 4 / бульвар Свободи, 6.

Телефони: (093)2948509, (068)8391018.



Переглядів: 7678
Поширень: 0