Львів’янин Тарас Довгалюк (творчий псевдонім Arm) працює над втіленням в життя власного ескізу в рамках резиденції VIN-ART-CITY на площі Гагаріна.

Минулого року саме цей художник вийшов до фіналу конкурсу Vin-Mural, створивши роботу «Добробут» на будинку по Соборній, 91. Цього разу Тарас планує подарувати Вінниці оберемок соняхів та трьох екзотичних пташок, що літають навколо них. У понеділок упродовж дня проводилась ґрунтовка стін та первинне нанесення ескізу методом масштабування. Малюнок розташовуватиметься на бічній стіні та частково на фасаді житлового будинку. Згідно стилістики, в якій зазвичай працює Тарас, ескіз не займає всю поверхню стіни, а немов широким мазком величезного пензля виринає з міського простору.

На будинку по вулиці Гоголя почали малювати четвертий мурал - "Соняшники"

Мураліст планує завершити роботу до суботи. А тим часом вінницькі художники вже працюють над останніми штрихами муралу «Старий Амстердам», що по Соборній, 22. Вже завершена робота над твором «Ангел – охоронець Вінниці» по Соборній, 50. Також на цьому тижні планується додати фарб творові Артура Столярука «Річка Буг».

Наступного тижня почнуть малювати ескіз на фасаді школи по вулиці Миколи Ващука, 12. Все це творитимуть вінничани – Олександр Никитюк, Володимир Ходак та Олександр Марченко. А наприкінці місяця очікується приїзд чеських художників, котрі завершать цьогорічну резиденцію VIN-ART-CITY створенням малюнку на іншій стороні будівлі по вулиці Театральна, 15. Вінниця продовжує чепуритись до Дня міста. Роботи тривають, як творчі, так і ремонтні. А ми маємо змогу спостерігати щоденно за змінами обличчя рідного міста.

Проект мурал-арту "Соняшники", автор Тарас Довгалюк

Проект мурал-арту "Соняшники", автор Тарас Довгалюк

Нагадаємо, що минулого року Тарас Довгалюк створив на приміщенні по Соборній графіті «Добробут». Ось і ведо як створювався минулорічний мурал-арт Тарасом.

На початку червня у Вінниці стартував проект Vin-Art-City. У Вінниці з’явився свій «Старий Амстердам» з 3D-малюнками, "Річка Буг" та Янгол-охоронець.

Фото Максим Кушка



Переглядів: 3898
Поширень: 0