Діти приходять до Святого Миколая та Зимової Феї як самостійно, так і з батьками, дідусями-бабусями чи старшими братиками і сестричками. Поспішають до Вінницької Резиденції не тільки вінничани. Київ, Іллінці, Бар, Калинівка, Ізмаіл, Кодима (Одеська область) – це не повний перелік населених пунктів, жителі яких вже встигли відвідати Новорічне містечко.

Діти поспішають не тільки за подарунками та фото, а й за гарними враженнями. Не забувають розказувати господарю Резиденції і про свої бажання, щоб ті обов’язково збулись наступного року. Для багатьох приємним сюрпризом є факт, що відвідування новорічної хатинки та отримання подарунків від святкових персонажів цілком безкоштовне.

Вже більше двох тисяч дітей відвідало Новорічну резиденцію

Окрім цього, протягом місяця новорічних святкувань на бажаючих чекають інтерактивні трамвайні екскурсії, вечірня гімнастика та розважальна програма від фіксиків. А допомагають їм робити сюрпризи для дітвори торгові марки «Ласунка» та «Рудь», розважальні комплекс і центри «Дитяча Планета», «Мегамолл» й «Ігроманія».

Вже більше двох тисяч дітей відвідало Новорічну резиденцію

Миколай і Фея будуть господарювати у Резиденції до кінця тижня. 25 грудня о 16:00 тут відбудеться традиційний турнір з солодких шашок між Святим Миколаєм та Дідом Морозом. А з 26-го грудня у новорічному містечку на вінничан та гостей міста чекатиме український Дід Мороз та Снігурочка.



Переглядів: 3050
Поширень: 0