З метою активізації діяльності малого та середнього бізнесу та полегшення їх доступу до кредитних ресурсів Агенція регіонального розвитку Вінницької області та Департамент міжнародного співробітництва та регіонального розвитку обласної державної адміністрації проводять «Ярмарку кредитів» для малого та середнього підприємництва.

Суть заходу полягає в тому, щоб звести в одному місці у визначений час представників банківських установ та кредитних спілок, які надають кредити для розвитку бізнесу та представників МСБ.

Розпочати захід планується офіційним відкриттям за участі першого заступника голови облдержадміністрації Гижка А.П. та короткими презентаціями банківських установ. Після цього захід переходить у формат «світового кафе», коли до представників банків будуть підходити зацікавлені представники МСБ та спілкуватися щодо умов кредитування.

Такий формат створить зручне середовище для зацікавлених сторін: банківські установи матимуть змогу представити свої продукти з кредитування в умовах рівного конкурентного середовища, а МСБ отримають можливість отримати інформацію про наявні ресурси відразу в одному місці, витрачаючи мінімум часу та зусиль.

Захід відбудеться в конференц-залі ТРЦ «Мегамол» (3-й поверх) 11 листопада 2016 року о 10.00 год. Початок реєстрації о 9.45 год. Для участі у заході просимо до 09.11.2016 року зареєструватись за тел. 0432 57-57-23, 067-987-30-82 або e-mail: [email protected].

«Ярмарок кредитів» стане своєрідною комунікаційною платформою, яка об’єднає інтереси з одного боку надавачів кредитів, а з іншого – отримувачів кредитів. З метою широко висвітлення заходу, будуть запрошені представники ЗМІ.



Переглядів: 3040
Поширень: 0