Вінницька команда - переможець футбольних змагань "Міні-Євро 2012" поїде на матч Україна-Швеція. Такий подарунок зробив директор департаменту адміністративних послуг Вінницької міської ради Сергій Кудлаєнко для вінницьких школярів.

- Була надзвичайна проблема з реалізацією призу — поїздки на "Євро -2012", - говорить Сергій Кудлаєнко. - Думаю, ця історична подія "Євро -2012" залишиться у спогадах кожного з вас. Бажаю, щоб футбольний турнір пройшов без травматизму. Якщо команда-переможець буде не проти, то можемо організувати товариський матч з депутатським корпусом.

За словами голови комітету по фізичній культурі і спорту Вінницької міської ради Сергія Краєвського, погодні умови трохи змістили графік ігор-зустрічей. У Вінниці вони проходять з 11 квітня по 19 травня на стадіоні школи №35. А півфінальна і фінальна ігри відбудуться 19 травня, під час святкування Дня Європи у Вінниці, відповідно о 15 і 16 годині на стадіоні, що у Центральному парку культури і відпочинку ім. М. Горького.

- Міжнародна спільнота гарно відгукнулась про вінницькі змагання, - зазначив Сергій Краєвський. - Я спілкувався із Генеральним консулом Республіки Польща у Вінниці, він дуже гарної думки про "Міні-Євро 2012".

Нагадаємо, що футбольний чемпіонат "Міні-Євро 2012" проходить між 16-ма командами шкіл міста, до складу яких входять юнаки від 15 до 17 років. Напередодні кожна з них отримала форму обраної країни-гравця, шляхом жеребкування визначена почерговість ігор.



Переглядів: 4470
Поширень: 0