У Вінниці запрацював сайт Резиденції Діда Мороза. На сайті вінничани мають можливість ознайомитися з новинами , які стосуються новорічних свят у всьому світі. Також кожен, хто вірить у казку, може надіслати Діду Морозу листа.

Резиденція діда Мороза

Не дивлячись на морозну погоду Резиденція Діда Мороза у Вінниці з першого ж дня відкриття працює на повну потужність. Дід Мороз та Снігуронька приймають за п\'ять годин з 15.00 до 20.00 кожного дня більше ніж півтисячі маленьких відвідувачів, яких приводять батьки. А це більше ніж півтисячі віршиків та пісень, більше ніж півтисячі побажань про подарунки під новорічну ялинку, більше чим півтисячі персональних та сімейних фотосесій та більше чим півтисячі подарунків, кожному, хто сів Дідусю Морозу на коліно.

З кожним маленьким відвідувачем Дід Мороз знайомиться особисто. Цікаво, що серед відвідувачів дівчаток частіше всього зустрічається ім\'я Софія, а серед хлопчиків Олександр, а це значить, що майбутнє нашого міста в надійних руках та мужніх руках. Софія - це мудрість та мати Віри, Надії та Любові, а Олександр з древньогрецької означає Захисник Людей.

Дід Мороз зі своїм маленьким помічником

Бажають діти собі під ялинку різні іграшки та солодощі. Найпопулярнішими серед маленьких вінничан цього року є різні конструктори та 3-D пазли. Більш старші школярі замовляють собі телефони та айпади (з "яблучком").

Студентки частіше всього під ялинкою на Новий рік хочуть знайти власну залікову книжку з гарними оцінками.

Молодиці просять достойних чоловіків.

Тож не баріться та приходьте на гостину до новорічної нерухомості у центрі міста.

Якщо ви хочете приємно вразити ваших друзів у інших містах та країнах, посилаючи їм звичайною поштою вітальні листи та листівки, то можете прийти до Резиденції Діда Мороза у Вінниці і завірити їх спеціальним штампом -печаткою Українського Діда Мороза. Це можливо, тому, що ви живете у казковому місті - Вінниця!

Як ми повідомляли раніше, Дід Мороз провів ексклюзивну екскурсію своєю Резиденцією .



Переглядів: 12866
Поширень: 0