Наприкінці тижня Вінниця закінчить новорічні та різдвяні святкування, які тривали цьогоріч цілий місяць. 19 січня, на Водохреща, вінничани матимуть змогу взяти участь у цікавій програмі. О 12:00 на Вишенському озері розпочнеться театралізоване свято «Що й на річці, на Йордані…». Тут вінничан розважатимуть фольклорні колективи і казкові герої, дорослі та малеча зможуть взяти учать у різноманітних розвагах та спортивно-розважальних конкурсах. Крім того, усі бажаючі зможуть на власному прикладі відчути цілющі властивості хрещенської води та зануритися в ополонку. Для «моржів» буде встановлено декілька роздягалень, а усіх бажаючих зігріватимуть безкоштовним чаєм та стравами польової кухні.

Цього ж дня на Майдані Незалежності о 15 годині розпочне збирати свої новорічні «валізи» вінницький Дід Мороз. Саме на Водохреща Резиденція Діда Мороза працюватиме в цьому році останній день. То ж батькам, які ще не встигли привести на «прийом» до Дідуся Мороза своїх чад, варто поквапитися. Окрім того, на Майдані Незалежності для малечі та дорослих приготовано безліч цікавих програм, різноманітних інтерактивних конкурсів та розваг. Резиденція Діда Мороза закінчить працювати о 17:30.

В Центральному парку культури та відпочинку імені Горького о 18 годині розпочнеться церемонія закриття Головної міської ялинки. Тут на городян чекатимуть концертна програма вінницького театру «У-Вей», вогняне шоу від майстрів цього виду мистецтва (театр вогню M&V (м. Вінниця), театру вогню «КОТ» (м. Київ) та харківського театру «EastFire»). Музичну атмосферу свята створюватимуть гурти «Серце Дженніфер», «Хаммерхедз» та рок-гурт «Клондайк». Вінничани також зможуть взяти участь у інтерактивних конкурсах та розіграші призів.



Переглядів: 5739
Поширень: 0