Вже два роки поспіль найбільший у Європі, величний вінницький фонтан Рошен дивує та заворожує усіх, хто його хоча б раз побачив. За дуже короткий час відкриття та закриття сезонів роботи фонтану стали по-справжньому улюбленими та очікуваними святами для усіх гостей та жителів міста. Подивитись на диво-фонтан їдуть з усього світу. Не став виключенням і цей рік, адже Фонд Порошенка та Міжнародна корпорація «Рошен» влаштували феєричний та вражаючий старт нового, вже третього, сезону роботи фонтану Рошен, який увесь теплий період року даруватиме свій позитив кожному бажаючому.

Мега-шоу було супроводжено спеціально створеною для цього свята музикою, композитора Олександра Вовка – «INTRO», яке було записано фольклорним колективом села Жван, Муровано-Куриловецького району, Вінницької області на основі народної пісні «Благослови Боже».

Петро Порошенко та Володимир Гройсман

Привітав гостей свята автор створеного у Вінниці диво-фонтану народний депутат України Петро Порошенко та міський голова Вінниці Володимир Гройсман.

«Ми сьогодні приймаємо гостей з усієї України та із закордону і приємно, що ця подія вже набула міжнародного масштабу. Вже доведено, що Європа починається з Вінниці і хотілося б, щоб цю ініціативу підхопили й інші міста», - сказав Петро Порошенко, додавши, що сьогодні фактично Вінниця розпочала святкування Дня Європи.

пан Реувен Дін Ель та д-р Крістоф Вайль

Підтвердили статус міжнародного свята поважні гості – посол Федеративної Республіки Німеччина в Україні Крістоф Вайль, Посол Ізраїлю в Україні Реувен Дінель, близько 10 депутатів Верховної Ради та гості з різних куточків як України, так і зарубіжжя.

Посол Федеративної Республіки Німеччина в Україні під час свого виступу сказав, що це його перший візит у Вінницю. «Я вражений від європейського характеру вашого міста, від сучасного керівництва містом. Мені приємно бачити та чути молодих людей, які говорили про європейськість України. Тому потрібно підписати в листопаді на саміті у Вільнюсі угоду про асоціацію між Євросоюзом та Україною», - переконаний Крістоф Вайль.

Посол Ізраїлю в Україні вважає, що свята, які проходять у Вінниці, можна називати національними святами України.

Музичне шоу влаштували відомі українські виконавці, серед який був запальний фанкі-грув-група «Бумбокс», культовий рок-гурт «Плач Єремії» на чолі із яскравим вокалістом Тарасом Чубайєм, а також переможниця багатьох фестивалів, ведуча музичних програм, народна артистка України Марія Бурмака.

Кульмінацією мега-події став запуск фонтану Рошен, який цього вечора зачарував кожного своєю неповторною величчю та красою.

А також салют:

Вже з 28 квітня для усіх бажаючих чарівний водограй Рошен даруватиме незабутні враження кожного дня з 14.00 до 22.00 години.

Більше інформації про фонтан читайте тут:
http://www.myvin.com.ua/ua/fontain.html



Переглядів: 22556
Поширень: 0