Презентація Вінниччини у Москві проходить під патронатом Надзвичайного і Повноважного Посла України в Російській Федерації Володимира Єльченка. Він разом з Іваном Мовчаном привітали учасників презентації та запросили російських колег до співпраці.

Слайд-презентацію здійснив директор Департаменту регіонального економічного розвитку облдержадміністрації Андрій Гижко. Після загальної інформації про Вінниччину інвестиційну бізнесмени представили конкретні проекти, які у перспективі можуть зацікавити російських інвесторів.

До співпраці запрошували: ПАТ «Володарка», ПАТ «Вінницький олійно-жировий комбінат», ТОВ «Аграна Фрут Україна», ПАТ «Плазматек», ВАТ «Стрижавський кар’єр», ТОВ «Гніванський гранітний кар’єр», ТОВ «Агро-Еталон», ТОВ «Готельний комплекс Сокілець».

Також у ході програми перебування делегації у Москві заплановане спілкування вінничан з місцевою пресою та зустріч з представниками Вінницького земляцтва.

Нагадаємо, 29 травня Вінниччина презентувала свій потенціал на І Регіональному економічному форумі у місті Вишкув, Польша.



Переглядів: 3876
Поширень: 0