Але сьогодні, коли на дворі XXI століття – найдорожчою цінністю для людства став саме час. Адже він такий швидкоплинний, а встигнути потрібно так багато!!! Так із стрімким розвитком та модернізацією всесвіту уже впевнено можна розвіяти і стереотип, що «Час не можна купити?». Звичайно мова не йдеться про роки життя, але як що говорити про швидкість пересування, то тут час став неабияким популярним продуктом на ринку. При виборі авіатранспорту для досягнення того чи іншого місця на карті світу, людина економить свій час не в рази, а іноді і в десятки раз.

Для порівняння візьмемо шлях із нашого рідного міста Вінниці до столиці країни-сусіда Москви. Якщо ви обрали залізничний транспорт, в дорозі Вам прийдеться провести щонайменше годин 20. Вартість такого квитка для вас обійдеться у 550-600 грн. – плацкарт, 850-900 грн – купе та 1600-1700 грн. люкс. При виборі ж авіатранспорту Ви зможете дістатися до Москви всього за 2,5 години. А вартість квитка буде не набагато дорожчою – 1150 грн. (при покупці квитків в дві сторони) та 1400 грн. (при покупці квитка в одну сторону).

Вінниця-Москва: літаком чи потягом?

Сподіваємось, що ця інформація стала корисною для Вас. А для тих, хто переконався, що літати це зовсім не розкіш, а просто необхідність, за деталями можете звертатися до інформаційного центру Аеропорту Вінниця за тел. 067 – 321 – 0006.



Переглядів: 4716
Поширень: 0