Розбійний напад стався на Вишеньці. Це був ломбард. За словами начальника вінницького міського відділу УМВС України у Вінницькій області, полковника міліції Юрія Куцого, сигнал поступив від охоронної фірми, яку викликав охоронець ломбарду: «За його словами, спочатку двоє в масках розбили камінням скло, після чого, погрожуючи пристроєм, схожим на пістолет, змусили його віддати всі прикраси, які були у ломбарді – загалом на 25 тисяч гривень».

Заслухавши на ранковому засіданні штабу інформацію керівника міської міліції та представників громадських формувань, які з минулої суботи спільно з правоохоронцями патрулюють місто, міський голова Володимир Гройсман заявив: «Ми не допустили насильства в місті, коли був режим, і не допустимо цього і зараз. В місті все було і буде по закону!».

Також Володимир Гройсман оголосив 10 тис. грн. винагороди за спіймання злочинців у масках, які здійснили збройний напад на ломбард. Нагадаємо, в ніч на понеділок знову ж таки двоє у масках здійснили напад на цілодобовий магазин, який розташований по вул. Лялі Ратушної.

Раніше, у неділю, 23 лютого, представники громадських формувань, які беруть участь у цілодобовому патрулюванні міста, оприлюднили заяву, де закликають усіх зняти маски.
 



Переглядів: 4080
Поширень: 0