Найкрасивішою дівчиною конкурсу «Міс Вінниця» 23 березня обрали 20 річну студентку педуніверситету Тетяну Кияшко. Її природну красу та уміння триматись на сцені журі оцінило найвище з-поміж 16-ти фіналісток.

Конкурс пройшов за традиційним сценарієм. Дівчата дефілювали на сцені у дизайнерському одязі, у купальниках та у весільних сукнях. У перерві між виходами конкурсанток публіку розважали виступами танцювальних колективів, місцевих та українських співаків, акробатів.

У підсумку журі визначилось зі своїм вердиктом, віддавши перемогу Тетяні Кияшко. Корону «Міс Вінниця» їй вручала переможниця минулорічного конкурсу Влада Щеглова. Сподобалась Тетяна і глядачам у залі театру імені Садовського, які проголосували за неї у номінації «Міс глядацьких симпатій».

Тетяна Кияшко і Влада Щеглова

Відчувши смак перемоги новоспечена «Міс Вінниця» уже не збирається обмежуватись тільки виступом на всеукраїнському конкурсі краси, а ставить цілком конкретну мету – стати кращою і там.

- Я не вперше беру участь у конкурсах краси, але це перша моя перемога. Тепер хочу перемогти на «Міс Україна» і піти на «Міс Світу», - каже Тетяна Кияшко.

Тетяна навчається на хіміка-біолога у вінницькому педагогічному університеті. Своїм хобі називає благодійність і, каже, вже не уявляє себе без участі у благодійних акціях. Любить спорт, зокрема, займається тенісом.

Найважчим у фінальному виступі на «Міс Вінниця», за словами переможниці, було психологічно налаштуватися і виконати усе, що розучували під час численних репетицій.

- Зранку не могла прокинутися, але розуміла, що потрібно, заставляла себе: "Таня, вставай і вперед за перемогою!". Коли вже на сцені оголосили віце-міс, всі чекають, хто ж переможе, я сама до себе шептала свій конкурсний номер: «десять, десять…». І тут називають мене! Це був шок і, безумовно, велика радість!, - розповідає щаслива переможниця Тетяна Кияшко.



Переглядів: 11194
Поширень: 0