Молоді люди намалювали крейдою на землі кордони території України. Після чого хлопці та дівчата заповнили цю територію. У них в руках були папірці жовтого або блакитного кольору. Піднявши їх догори, учасники флеш-мобу таким чином утворили прапор України.

«Цим заходом молодь хоче сказати, що наша країна – єдина, цілісна та незалежна. Що ми, молоді люди, хочемо жити в цій країні, бути вільними, мати роботу, гідну заробітну плату. Я вважаю, що цей флеш-моб є надзвичайно актуальним в нинішній час», – каже голова Вінницької молодіжної ради Дмитро Мира.

Учасники флеш-мобу виконали гімн України. На папірцях, яких вони тримали в руках під час заходу, молоді люди написали різні патріотичні лозунги. Наприклад, «Сила народу і держави – в єдності», «За єдину Україну!». А нанесену територію України розфарбували крейдою жовтого та блакитного кольору. Після флеш-мобу відбулася фотосесія, на якій його учасники фотографувалися на фоні прапору України.

«Я одразу погодилася взяти участь у флеш-мобі, адже дуже люблю Україну і хочу щоб вона процвітала», – зазначила вінничанка Оксана. «Я мрію, щоб на нашій землі панував мир, а українці були єдиною і дружною нацією», – додав ще один учасник акції Олег.



Переглядів: 6164
Поширень: 0