Науково-виробничому об’єднанню «Форт» МВС України будуть надані державні гарантії розміром 100 мільйонів гривень. Відповідне доручення дав Прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк Міністерству фінансів під час виїзного засідання Уряду у Вінниці у п’ятницю, 16 травня.

Прем’єр-міністр постріляв на вінницькому «Форті», після чого пообіцяв заводу 100 мільйонів гривень

Арсеній Яценюк побував сьогодні в науково-виробничому об’єднанні «Форт» МВС України - ключовому заводі, який виготовляє озброєння і стрілецьку зброю. Прем’єрові провели екскурсію на виробництві, показали новітні розробки обєднання.

Прем’єр-міністр пообіцяв вінницькому "Форту" 100 мільйонів гривень

Глава Уряду звернувся до Міністерства фінансів надати заводу «Форт» державні гарантії розміром 100 мільйонів гривень: «Вони просять невелику допомогу, причому не прямі фінансування, а кредит, який вони готові повернути».

Арсеній Яценюк також нагадав, що минулого тижня побував у таборі АТО поблизу Слов’янська. Після цього візиту, за його словами, було прийнято декілька рішень, зокрема, щодо грошового забезпечення: «Вже з цього місяця наші хлопці почали отримувати додатково 80% до грошового забезпечення». Окрім цього, як повідомив він, було поставлене необхідне обладнання і техніка.
 



Переглядів: 9062
Поширень: 0