Вдруге за місяць відвідали вінницькі волонтери передову під Донецьком, де розташувалася Перша окрема танкова бригада. На початку листопада вінничани пригнали військовим ЗіЛа на прізвисько "Зомбік" та купу продуктів харчування й теплих речей, а 21 листопада довезли зимове взуття для "Зомбіку", який гарно прижився серед танкістів та мінометників серед яких служать вінничани.

Окрім гуми для коліс військові отримали від вінничан ще одну одиницю техніка - джип із правостороннім кермом з Англії, який придбав фронт-мент гурту "ТіК" Віктор Бронюк з друзями, вже знамените вінницьке сало, генератори, сухий борщ від Вінницької кулінарної сотні, ковбасу від ТМ "Ковбаскофф", валянки від "33-го каналу", теплі речі від "Бойових Бджілок" та Лариси Полулях і дитячі малюнки.

Везли це добро на передову між Маріуоплем та Донецьком вінничани - керівник благодійного фонду "Подільська громада" Андрій Дручинський, заступник редактора "33-го каналу" Роман Ковальський, фотограф Юрій Білошкурський та відомий волонтер, що об’їхав півсвіту Юрій Степанович.



Переглядів: 1244
Поширень: 0