Сьогодні в спортклубі «Нокаут» відкрив свої двері для шанувальників спорту новий багатофункціональний зал. У ньому проходитимуть заняття та змагання з футзалу, міні-футболу, волейболу, боксу, всіх видів єдиноборств, художньої гімнастики, хореографії, спортивних танців тощо. Крім надання платних послуг, зал також буде використовуватися для проведення різних змагань міського рівня.

Багатофункціональний спортивний зал, розташований на другому поверсі спорткомплексу «Нокаут», має площу біля півтори тисячі м2. Він обладнаний відповідно до усіх стандартів, має сучасну систему вентиляції та спеціальне покриття, також тут облаштовані душеві, роздягальні і масажні кабінети. Трибуни вміщують 550 вболівальників, але при проведенні боксерських змагань, поставивши по центру ринг, є можливість вмістити до 2,5 тис. чоловік. В новому залі проводитимуться заняття та змагання з багатьох видів спорту.

У Вінниці відкрився приватний спортзал, де проводитимуться і міські змагання з різних видів спорту

Президент клубу «Нокаут» Сергій Капуста запевнив, що на цьому зупинятися не планує, а хоче ще відкрити в клубі борцівський та танцювальний зали: «Ідея нашого клубу в тому, щоб в ньому міг знайти для себе заняття кожен – від малого до великого. Хочемо, щоб у цій залі виховувалися чемпіони Європи, світу і олімпіад. І звертаюся до бізнесменів: дійсно, в нашій країні зараз важко, закликаю, щоб всі, як можуть, підтримували спорт та спортсменів, бо здорові люди – це наше майбутнє».

У Вінниці відкрився приватний спортзал, де проводитимуться і міські змагання з різних видів спорту

На сьогодні в Україні сучасних багатофункціональних залів для ігрових видів спорту не вистачає, тому за словами голови комітету з фізичної культури та спорту міськради Сергія Краєвського відкриття нового залу – це значна подія для всього регіону. «У нас є попередня домовленість з Сергієм Капустою, що цей зал буде надавати не тільки платні послуги – всі змагання міського рівня будуть проходити тут і абсолютно безкоштовно, - розповідає він. - До того ж цей комплекс є для нас прикладом нашої подальшої роботи. Адже в незабаром ми будемо реконструювати спортивний комплекс, переданий нещодавно у власність громади, який знаходиться по вулиці Фрунзе. В цьому році буде виконано проектну документацію на його реконструкцію – таке завдання поставив в. о. міського голови Сергій Моргунов. І я сподіваюсь, що в 2016 році ми побачимо ще одну чудову, сучасну спортивну споруду».

У Вінниці відкрився приватний спортзал, де проводитимуться і міські змагання з різних видів спорту

«Я щасливий, що в таких складних умовах відкривається новий спортивний зал, і глибоко вдячний за те, що власник вклав в них свої працю, натхнення і гроші. Також вдячний службовцям, які допомагали йому у цьому, і це правильно в умовах, коли держава не може виділяти необхідні кошти на розвиток відповідної спортивної інфраструктури. В сьогоднішніх реаліях головне зберегти те, що маємо. Тому поява нових споруд – це унікальне явище, яке необхідно тільки вітати», - зазначив Міністр молоді та спорту Ігор Жданов, який сьогодні перебував у Вінниці з робочим візитом.

Для інформації:

Вінницький спортивний клуб «Нокаут» було засновано у 2010 році. Бокс-зал обладнаний відповідно до професійних стандартів. Тут проводяться змагання обласного, всеукраїнського та міжнародного рівнів. Комплекс приймає чемпіонати області та України з боксу, члени збірної команди України проходять навчально-тренувальні збори з підготовки до участі в міжнародних змаганнях.

Види спорту: спортивні єдиноборства (кудо, кікбоксинг, бокс), силові і аеробні навантаження, йога, пілатес, бодіскульпт та інші.

За рік спортклуб «Нокаут» відвідують близько 50 тисяч осіб. Практикуються індивідуальні заняття з тренерами. Постійно здійснюється професійний консультаційний супровід. ​



Переглядів: 8919
Поширень: 0