Вчора у Вінниці нагородили учасників конкурсів для багатодітних родин міста. Відзначили сім’ї, які взяли участь у конкурсі дитячого малюнку «Моє рідне місто» та відеоконкурсі «Це моя родина». Вони отримали подарунки.

У Вінниці постійно проводяться різноманітні заходи для багатодітних родин міста, у тому числі й конкурси, направлені на зміцнення сімейних зв’язків. Так, 29 вересня у міській раді відбулося нагородженн учасників конкурсів для багатодітних родин міста, які організував департамент соціальної політики міської ради.

У конкурсі відеороликів «Це моя родина» взяло участь 20 багатодітних родин міста. Всі учасники отримали подарунки, це сертифікати для всієї родини на відвідання «Льодового клубу». Також окремо відзначено п’ять родин, які підійшли до цього конкурсу досить креативно, їх вручили додаткові призи.

Багатодітні родини, які взяли участь у конкурсах малюнку та відео, відзначили подарункамиБагатодітні родини, які взяли участь у конкурсах малюнку та відео, відзначили подарунками

35 дітей з багатодітних родин взяли участь у конкурсі дитячого малюнку «Моє рідне місто». Кожен з них намагався передати у своєму малюнку любов та турботу до свого міста, тому було дуже важко визначити переможців і вирішено нагородити усіх. Кожен учасник конкурсу отримав набор художньої творчості.



Переглядів: 4670
Поширень: 0