На минулому тижні почалися ремонтні роботи підпірної стінки по вулиці Оводова (колишня Козицького) біля перехрестя з вулицею Соборною. Наразі її обкладають гранітними плитами. Також біля цієї стінки облаштовують пандус для людей з обмеженими фізичними можливостями та мам з колясками.

Підпірні стінки на території міста почали ремонтувати три роки тому. Оскільки їх встановлювали в 70-80 роках, відновлення цих об’єктів стало на часі. Першою відремонтували підпірну стінку по вул. Хмельницьке шосе в районі повороту на вул. Максимовича. Згодом нового вигляду набула стінка вздовж Хмельницького шосе в р-ні вул. Максимовича.

У 2014 році також відремонтовано підпірні стінки на вул. Хмельницьке шосе від вул. Максимовича до 600-річчя, Козицького, Свердлова і Київській. Ще дві нові стінки облаштовано на тротуарах, де було створено «карман» для громадського транспорту і встановлено зупинки, - на вул. Козицького і Хмельницьке шосе. У 2015 році було відремонтовано стінку по вулиці Соборній біля школи №2.

У Вінниці триває ремонт підпірної стінки по вулиці Оводова та облаштовування біля неї пандус

«На минулому тижні Вінниці почали ремонтувати підпірну стінку по вулиці Оводова (колишня Козицького). Її довжина складає близько 13 метрів. Ця стінка вже мала не досить привабливий вигляд, проте свої функції утримання ґрунту виконувала, тому у процесі ремонту її не демонтували. Наразі стінку обкладають гранітними плитами. Також біля цього об’єкту буде влаштовано пандус», - розповів заступник директора департаменту комунального господарства та благоустрою Юрій Павлінчук.



Переглядів: 4451
Поширень: 0