У Вінниці триває капітальний ремонт Немирівського шосе від вул.Чехова до нової межі міста. У цьому році тут будують розподільчу смугу та мережу вуличного освітлення. Наразі тут вже зроблено чотири з восьми запланованих дорожніх острівців безпеки. Сама роздільна смуга виконана на дві третини. Також побудовано чотири з семи запланованих «карманів» для зупинки громадського транспорту, ще один – наразі в роботі.

У місті продовжуються роботи по впорядкуванню територій, що увійшли до меж міста. Нагадаємо, що у 2015 році площа Вінниці збільшилася за рахунок навколишніх сіл. Після приєднання тут почалися роботи по підписанню угод з вивезення сміття, адже це питання не було повністю врегульовано. Також на приєднаних територіях нагальним стало вирішення питання з вуличним освітленням, асфальтуванням тощо.

По Немирівському шосе вже побудовано більше половини розподільчої смуги, острівців безпеки та «карманів» для транспорту

«Восени у Вінниці розпочались роботи по капітальному ремонту дороги по вулиці Немирівське шосе від вулиці Чехова до об’їзної. Тут посередині дороги облаштовують центральну роздільну смугу з бар’єрним огородженням та острівцями безпеки. Будуть побудовані чотири світлофорні об’єкти та влаштовані регульовані переходи для пішоходів. Це підвищить безпеку як для автомобілістів, так і для пішоходів, адже тут їздить багато автомобілів, у тому числі великогабаритних. Ми плануємо завершити роботи до кінця року, звичайно, якщо дозволятимуть погодні умови. Адже на минулому тижні йшли дощі, тому ми ремонт частково призупинили. Цього тижня знову відновлюємо», – каже заступник директора департаменту комунального господарства та благоустрою Юрій Павлінчук.

Також у рамках капремонту працівники облаштовують «кармани» для зупинок громадського транспорту. Наразі вже зроблено чотири з семи запланованих. Ще передбачено встановлення чотирьох зупинок громадського транспорту, встановлення дорожніх знаків та нанесення дорожньої розмітки. Наступного року заплановано виконати капітальний ремонт дорожнього покриття.



Переглядів: 4696
Поширень: 0