11 листопада 2016 року Агенцією регіонального розвитку Вінницької області спільно з Департаментом міжнародного співробітництва та регіонального розвитку облдержадміністрації в рамках Програми розвитку малого та середнього підприємництва було проведено «Ярмарок кредитів для малого та середнього підприємництва».

Це унікальний захід, який зібрав майже 100 учасників з представників банківського сектору й малого та середнього бізнесу.

Мета заходу полягала в тому, щоб звести в одному місці у визначений час представників банківських установ, які надають кредити для розвитку бізнесу та представників СМБ.

На "Ярмарок кредитів" у Вінниці зібрались близько сотні представників малого та середнього бізнесу

Під час офіційної частини з вітальним словом до учасників звернувся перший заступник голови облдержадміністрації Андрій Гижко, який наголосив: «Захід такого формату є необхідним, адже присутність як банків, так і підприємців спонукає до діалогу. Такий діалог допомагає банкам зрозуміти, що саме потрібно бізнесу та запропонувати найкращий варіант співпраці. Підприємці ж для себе можуть обирати найвигідніші пропозиції, які зібрані в одному місці».

На "Ярмарок кредитів" у Вінниці зібралось близько сотні представників малого та середнього бізнесу

В.о. директора Агенції регіонального розвитку Валерій Нікітюк зазначив: «Необхідно створювати платформу для налагодження комунікації між бізнесом та банківськими установами. Агенція працює над тим, щоб такі зустрічі відбувались на постійній основі. Важливо започаткувати процес спілкування, при якому банки звертали увагу на попит кредитних ресурсів певних галузей. Тому, наступні «Ярмарки» будуть більш предметними та вузькоспеціалізованими»

Після офіційної частини захід перейшов у формат «світового кафе», що дозволило зацікавленим представникам СМБ підходити до банків та обговорювати умови кредитування.



Переглядів: 3616
Поширень: 0