Минулого року у Вінниці прокладено майже 12 кілометрів нового асфальту. Капітальний ремонт було виконано на ділянках 19 вулиць. Новий асфальт з’явився на проїздах біля шкіл №34 і 35 по вулиці М. Ващука, на виїзді з міста у бік Києва. Також відремонтовано ділянки по вулицях Хмельницьке шосе, Івана Миколайчука, Ботанічна, С.Ценського, Маяковського та інші. Роботи по капітальному ремонту вулиць продовжаться й цього року.

У Вінниці щороку збільшується кількість відремонтованих доріг. У минулому році з’явився новий асфальт по вулиці Київській від малого містка до об'їзного шосе. Раніше на цій ділянці дороги виконувався лише поточний ремонт, минулого року проведено капітальний. Тут постелено майже 15 тисяч м2 асфальту за допомогою нової сучасної техніки – асфальтоукладальника Caterpillar. Він дозволяє обрати висоту асфальту, що стелиться, - від 3 сантиметрів. 

19 вінницьких вулиць капітально відремонтовано в минулому році

Також у 2016 році в рамках реконструкції вулиці Василя Порика було заасфальтовано ділянку дороги від вул. 600-річчя до просп. Юності. Тут покладено 7805 м2 нового асфальту. У рамках реконструкції зроблено парковку на 60 місць. Нею в тому числі користуються батьки, які привозять дітей до школи.

19 вінницьких вулиць капітально відремонтовано в минулому році

Минулого року виконано капітальний ремонт і частини вулиці Ватутіна (від зупинки Лугова до вул. Чехова). Тут покладено майже 19 тисяч м2 нового покриття, відремонтовано тротуари, встановлено нові бордюри.

19 вінницьких вулиць капітально відремонтовано в минулому році

Відремонтовано частину дороги по провулку Литовському між вулицями Академіка Янгеля (колишня Фрунзе) та Стрілецькою (колишня Червоноармійська). Загалом тут заасфальтовано тротуар, проїзджу частину та створено парковку біля дитячого садка.

19 вінницьких вулиць капітально відремонтовано в минулому році

По вулиці Маяковського заасфальтували ділянку дороги від вул.Московської до Ломоносова.

Також зроблено капітальний ремонт дорожнього покриття проїздів від вулиці М. Ващука біля шкіл №34 та №35. Загалом тут заасфальтовано 600 м2 дороги, встановлено 240 метрів бордюру. Враховуючи, що цією ділянкою дороги користується багато вінничан, завдяки проведеним роботам, людям буде комфортніше пересуватись цими проїздами.

19 вінницьких вулиць капітально відремонтовано в минулому році

Також в минулому році заасфальтували проїзд зі сторони просп. Юності до ЗОШ №25, ділянку вулиці Івана Миколайчука (від вул. Констянтиновича до пров. Івана Миколайчука), провулок Івана Миколайчука (від вул.І.Миколайчука до вул.Д. Галицького), вулицю С. Ценського (в районі автобази «Масложиру»). Крім того, у 2016 році заасфальтовано: 2 пров. Хмельницького шосе, ділянки по вулицях Ботанічна, Пирогова, проспекту Космонавтів, Замостянська - просп.Коцюбинського (зі сторони РАЦСу) тощо. Загалом в минулому році у Вінниці заасфальтували ділянки на 19 вулицях, це – майже 12 кілометрів нового покриття.



Переглядів: 2756
Поширень: 0