Як ми раніше повідомляли, на початку січня затримано заступника начальника центру – начальника відділу з надання адміністративних послуг центру (прозорий офіс №1 Вишенька) Вінницької міської ради який підбурив особу до надання неправомірної вигоди та у подальшому шахрайським шляхом заволодів грошовими коштами у розмірі 25 500 гривень.

За принципової позиції прокуратури Вінницької області Вінницьким міським судом 09.08.2017 начальника одного з відділів Центру з надання адміністративних послуг «Прозорий офіс» м. Вінниці визнано винним у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 1 ст. 190, ч. 4 ст. 27, ч. 2 ст. 15, ч. 3 ст. 369 КК України, та призначено покарання у виді 4 років позбавлення волі.

Встановлено, що державний службовець підбурював потерпілого до надання йому неправомірної вигоди за видачу наказів про затвердження проектів землеустрою на земельні ділянки, яких не мав права видавати, в результаті чого шахрайським шляхом заволодів коштами останнього в сумі 25,5 тис. грн.

До набрання вироком законної сили стосовно засудженого застосовано запобіжний захід у виді тримання під вартою з можливістю внесення застави.



Переглядів: 2310
Поширень: 0