7 жовтня, у м. Калинівка, на території 19-ї Державної пожежно-рятувальної частини ГУ ДСНС України у Вінницькій області відбулася церемонія передачі захисного одягу для бійців Служби порятунку від Уряду Німеччини. Участь у заході взяли представники апарату ДСНС України, посольства Федеративної Республіки Німеччина та Німецького товариства міжнародного співробітництва GIZ в Україні.

Завдяки проекту «Підтримка України в управлінні надзвичайними ситуаціями», що виконується на замовлення Уряду Німеччини з 2015 року вже ряд підрозділів Служби порятунку на території держави отримали сучасне оснащення, спорядження та бойовий одяг. Наразі допомогу від GIZ отримав і вінницький гарнізон.

Вінницькі рятувальники отримали комплекти сучасного захисного одягу від Уряду Німеччини

Сьогодні до підрозділів ДСНС Вінниччини наші німецькі партнери передають 100 комплектів захисного протипожежного одягу, це є не тільки допомогою, а і свідченням підтримки та подяки за ту роботу, яку щоденно виконують рятувальники», - зазначив начальник ГУ ДСНС області полковник служби цивільного захисту Руслан Шевчук.

Вінницькі рятувальники отримали комплекти сучасного захисного одягу від Уряду Німеччини

В свою чергу, керівник проекту Крістіан Пошман зазначив, що з передачею цих комплектів одягу, Уряд Німеччини прагне зробити внесок для покращення умов щоденної праці бійців української Служби порятунку та захистити їхні життя під час виконання службових обов'язків.



Переглядів: 2418
Поширень: 0