Запрошуємо взяти участь у заході в рамках програми Марафону можливостей для бізнесу у Вінниці/Start Business. CHALLENGE!, який відбудеться 1 листопада 2017 року у конференц-залі ресторану Mont Blanc.

На Марафоні презентують проект співробітництва Вінницької міської ради з Офісом ефективного регулювання (Better Regulation Delivery Office). BRDO - це неурядова структура, яка працює над спрощенням умов ведення бізнесу та ефективним державним регулюванням. Вона була створена за ініціативи Міністерства економічного розвитку та торгівлі та західних партнерів.

Цей захід буде корисним, як вланикам малого та середнього бізнесу, так і початківцям. На Марафоні презентують останні тенденції розвитку бізнесу, розкажуть, як започаткувати власну справу та яким чином будувувати коммунікаційну стратегію.

В рамках Марафону можливостей для бізнесу у Вінниці заплановано проведення семи тематичних презентацій у форматі "World cafe". Участники заходу отримають змогу поспілкуватись з керівникиками Офісу ефективного регулювання (BRDO) та представниками бізнес-спільнот регіону.

Взяти учaсть у Мaрaфoнi мoжуть всi бaжaючi, однак кількість місць є обмеженною.

Реєстрація на захід обов’язкова.

Заповніть, будь ласка, форму для участі.

Кінцевий термін заповнення форми 30 жовтня 2017 року.



Переглядів: 2308
Поширень: 0