Минулого року у Вінниці прокладено більше 15 кілометрів нового асфальту. Капітальний ремонт було  зроблено на ділянках 18 вулиць. Новий асфальт з’явився по вулицям Пирогова, Стрілецька, Верхарна, Ватутіна, Бучми. А також – по проспекту Юності, вулицях Тимофіївська, Бортняка тощо. Капітальний ремонт вулиць продовжиться й у 2018 році, як тільки дозволить погода.

У Вінниці щороку збільшується кількість відремонтованих доріг. У минулому році виконали досить великі обсяги робіт на під’їздах до Вінниці та дорогах, які знаходяться на в’їздах в місто. Серед них – по вул. Київській, вул. Пирогова на ділянці від Гніванського шосе до проспекту Юності, сам проспект Юності від Андрія Первозванного до садиби Пирогова.

Також завершились роботи по капітальному ремонту доріг по Немирівському шосе та вулиці Ватутіна до виїздів з Вінниці. Ремонт здійснювався з врахуванням необхідності підвищувати безпеку дорожнього руху.

Минулого року у місті капітально відремонтували 18 вінницьких вулиць

По вулиці Бучми заасфальтовано 18 тисяч кв м дорожнього покриття, також тут у рамках комплексного ремонту дороги облаштовано нові зупинки тактильною плиткою, зроблено «кармани» для громадського транспорту 

Минулого року у місті капітально відремонтували 18 вінницьких вулиць

Також у минулому році відремонтовано ділянку по вулиці Верхарна. Капітальний ремонт цієї дороги дозволить розвантажити сусідні вулиці цього кварталу, зокрема такі магістралі, як вул.Привокзальна, просп.Коцюбинського та вул. Брацлавська. У зв’язку із тим, що на цій ділянці досить близько знаходяться ґрунтові води, тут зроблену півметрову основу для дороги, так звану «подушку». ІІ черга капремонту буде виконана у цьому році.

Минулого року у місті капітально відремонтували 18 вінницьких вулиць

Прокладено минулого року майже 3400 квадратних метрів асфальту на Староміському мості. (Щоб не створювати незручності для вінничан дорожники заасфальтували Староміський міст за дві ночі). Також у 2017 році було заасфальтовано ділянки по вулицях Стрілецька, Некрасова, Учительська, Тимофіївська, Бортняка. А також – на площі Привокзальній, проїзді Келецькому тощо.



Переглядів: 1733
Поширень: 0