2 січня голова Вінницької облдержадміністрації Іван Мовчан підписав розпорядження Про притягнення до дисциплінарної відповідальності за неналежну організацію проведення зимівлі тваринництва.

За неналежну організацію зимівлі тваринництва в сільськогосподарському підприємстві СТОВ «Прогрес» с. Обідне Немирівського району Голова обласної державної адміністрації Іван Мовчан своїм розпорядженням оголосив догану начальнику Головного управління агропромислового розвитку облдержадміністрації Миколі Неїлику.

Цим же розпорядженням Іван Мовчан зобов‘язав голову Немирівської райдержадміністрації Петра Михайленка до 5 січня 2013 року притягнути до відповідальності посадових осіб, з вини яких допущено падіж поголів’я сільськогосподарських тварин в СТОВ «Прогрес» с. Обідне Немирівського району.

Під персональну відповідальність начальника Головного управління агропромислового розвитку облдержадміністрації Миколи Неїлика, начальника Головного управління ветеринарної медицини у Вінницькій області Григорія Сидорука та голів районних державних адміністрацій вжити вичерпних заходів щодо забезпечення належного проведення зимівлі тваринництва в сільськогосподарських підприємствах області.

Раніше ми повідомляли про те, що мешканці села Обідне на Вінниччині просять захистити тварин із колишнього колгоспу, які потерпають і здихають від холоду, голоду та бруду.



Переглядів: 4987
Поширень: 0