Президент Петро Порошенко зазначає, що вчорашня акція у Києві на підтримку Національної поліції є свідченням зміни ставлення суспільства до правоохоронних органів.

Глава держави в інтерв’ю журналістам у Вінниці підкреслив, що люди зібралися у неділю на Софійській площі у Києві не за якогось окремого поліцейського, а на захист всієї Національної поліції. «Це не означає, що народ не бачить ті чи інші недоліки, але вони захищають реформи, вони бажають, щоб ці реформи успішно реалізовувались», – зазначив Петро Порошенко, додавши, що люди зібралися добровільно, щоб висловити своє ставлення.

Звертаючись до нових поліцейських Вінниці, які склали присягу на вірність народу України та розпочинають свою правоохоронну місію, Глава держави підкреслив, що зараз змінилися не лише принципи роботи правоохоронних органів, а й ставлення народу до них. «Вперше в історії України громада і Український народ виходять на захист Національної гвардії України, як це відбулося після трагічних подій 31 серпня минулого року на площі Конституції, і вчорашня акція, щоб продемонструвати відмінність від провокацій, які збиралися влаштувати. Народ, який вийшов на площу біля Святої Софії, щоб підтримати Національну поліцію, для того, щоб народною волею захистити честь і гідність кожного поліцейського, продемонструвати те, до чого ми закликали на Майдані», – сказав Петро Порошенко.



Переглядів: 2740
Поширень: 0