До Гніванського міського відділу міліції надійшло повідомлення від вінничанина про те, в Гнівані на озері Лісниче травмувався бензопилою його товариш. Під час роботи з інструментом чоловік поранив собі ногу та втрачає багато крові. Викликати швидку їм не вдалося, і перше, що спало на думку – телефонувати за допомогою до міліції.

На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група працівників міліції. На місці з’ясувалося, що двоє товаришів з Вінниці приїхали на машині рибалити у Гнівань. Дуже змерзли, та щоб обігрітися вирішили розпалити вогнище. Один з товаришів дістав з багажника автівки бензопилу та пішов різати гілля. Інструмент зіскочив з дерева та травмував ногу чоловікові. Товариш кинувся на допомогу. З усього, що було під руками він намагався зробити тугу пов’язку та зупинити кровотечу. Усі зусилля були марними – кров не зупинялась. До того ж машина, на якій приїхали чоловіки, не завелась.

Дільничний інспектор міліції Андрій Шевчук та оперуповноважений сектору боротьби з незаконним обігом наркотиків Олександр Дрозд надали постраждалому першу долікарську медичну допомогу та на службовому автомобілі транспортували у місцеву лікарню. Оглянувши травму, лікар повідомив, що чоловіка негайно треба везти до вінницької лікарні та оперувати. Через снігові замети машиною швидкої неможливо було дістатися до обласного центру, тоді міліціонери, не гаючи часу, поклали постраждалого у службову автівку та поїхали в Вінницю.

Зараз життю травмованого рибалки нічого не загрожує. Вінницькі лікарі його прооперували. Стан здоров’я чоловіка задовільний.



Переглядів: 4125
Поширень: 0