Днями працівники Тульчинського районного сектору ГУ ДСНС України у Вінницькій області провели для учнів Кинашівської загальноосвітньої школи урок на тему: «Правила поведінки на льоду та дії у разі виникнення надзвичайних ситуацій». Про це повідомляє Тульчинський районний сектор ГУ ДСНС України у Вінницькій області.

Під час проведенння заходу учням школи у доступній формі довели інформацію щодо основних причин пожеж у побуті та їх наслідків. Особлива увага зверталася на випадки, у результаті яких, травмувалися або гинули діти. Разом з тим, рятувальники нагадали дітям основні правила безпечної поведінки на льоду та способи надання допомоги потопаючому. Школярів навчили алгоритму дій при знаходженні вибухонебезпечних предметів. Окремо було розглянуто тему безпеки при користуванні електроприладами, з якими діти мають справу щодня.

В Тульчині рятувальники провели навчання школярів безпечної поведінки у побуті

Працівники служби «101» продемонстрували учасникам заходу рятувальну техніку та обладанння, яке бійці ДСНС використовують для порятунку на воді та під час виникнення різного роду надзвичайних ситуацій.



Переглядів: 2069
Поширень: 0