Внаслідок сильних дощів у Ямпільському районі стічними водами з полів та сільськогосподарських угідь 1 червня було змито верхній шар ґрунту. Потоками води розмиті та замулені 9,5 км доріг (з них: 1,5 км державного значення Т02-15 Ямпіль-Хрушка на ділянці між с. В. Кісниця та державним кордоном з Придністров’ям Республіки Молдова та 8 км доріг комунального значення).

У с. Велика Кісниця, Слобода-Підлісівська, Русава, Гальжбієвка, Клембівка, Петрашівка, Михайлівка, Качківка, Дзигівка відбулось масове пошкодження сільськогосподарських культур (кількісний показник пошкоджених культур встановлюється). В с. Велика Кісниця, Слобода-Підлісівська замулені земельні ділянки на 72 сотках, підтоплені 23 приватних житлових будинки, 36 криниць.

Сильні дощі підтопили подвір'я, криниці та підвали у Ямпільському районі

Руйнувань будівель та відключень енергопостачання немає. Загиблі та травмовані відсутні.

Станом на 21:00 2 червня з ліквідації надзвичайної ситуації було відкачано воду з 36 криниць та 23-ох підтоплених підвалів приватних житлових будинків, розчищено від ґрунту (мулу) – 23 подвір’я домогосподарств та 1150 м автодоріг комунального значення. Також були проведені підготовчі роботи по розчищенню дороги державного значення (1,5 км) та розчищено центральну дорогу в с. Велика Кісниця для можливості під’їзду техніки.

Сильні дощі підтопили подвір'я, криниці та підвали у Ямпільському районі

До проведення робіт з ліквідації НС залучалася 31 людина та 7 одиниць техніки (від ГУДСНС - 16 чоловік особового складу та 1 одиниця техніки).



Переглядів: 3757
Поширень: 0