7 серпня о 18:47 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про загорання в багатоквартирному житловому будинку (колишній гуртожиток), який розташований у районному центрі на вул. Жовтневої революції.

Пожежа виникла в двоповерховій будівлі, 30-х років минулого століття. Найближче вододжерело до споруди знаходиться на відстані 1,5 км. На момент загорання в будинку проживало 9 сімей.

На Вінниччині горів двоповерховий багатоквартирний будинок

До гасіння пожежі від ДСНС було залучено 5 одиниць техніки та 34 чоловіка особового складу. Також залучались додаткові сили – пожежний підрозділ місцевої військової частини та добровільна пожежна дружина одного з підприємств районного центру. Підвоз води здійснювався 4 одиницями пристосованої техніки місцевого комунального підприємства.

На Вінниччині горів двоповерховий багатоквартирний будинок

О 21:13 вогнеборці локалізували пожежу та о 22:30 — ліквідували. Внаслідок пожежі вогнем знищено шиферну покрівлю на площі 600 м.кв. та частково перекриття.

На Вінниччині горів двоповерховий багатоквартирний будинок

Загиблих та потерпілих внаслідок пожежі немає. Місцевою владою вирішене питання про тимчасове розміщення власників постраждалих від вогню помешкань.

Причина пожежі встановлюється.



Переглядів: 2927
Поширень: 0