26 жовтня о 13:20 до Служби порятунку “101” надійшло повідомлення від чергового станції екстреної медичної допомоги про те, що на автошляху Стрий-Тернопіль-Кіровоград-Знам'янка поблизу с. Петрик Літинського району сталася дорожньо-транспортна пригода.

На місце події одразу було направлено черговий караул державної пожежно-рятувальної частини №7 смт Літин, ДПРЧ-4 м.Вінниця.

Як з'ясувалося, рейсовий автобус “Еталон” маршрутом Хмільник-Вінниця (у якому перебувало близько 10 пасажирів) здійснив зіткнення з вантажним мікроавтобусом “Фольцваген”, у якому перебував лише водій.

В Літинському районі автобус "Хмільник-Вінниця" потрапив у ДТП. Одна людина загинула, четверо в лікарні

У результаті ДТП постраждало п'ятеро осіб: четверо травмованих та одна загибла. Водія та двох пасажирів автобусу “Еталон” одразу було госпіталізовано до Літинської центральної районної лікарні. Водія мікроавтобусу “Фольцваген” госпіталізовано в міську клінічну лікарню швидкої медичної допомоги №2 м. Вінниці. Працівники ДСНС на місці події проводили аварійно-рятувальні роботи по деблокуванню водіїв з транспортних засобів.

В Літинському районі автобус "Хмільник-Вінниця" потрапив у ДТП. Одна людина загинула, четверо в лікарні

На місці ДТП працюють підрозділи ГУ ДСНС України у Вінницькій області (12 фахівців особового складу та 3 одиниці техніки), працівники нацполіції та медики.



Переглядів: 16848
Поширень: 0