14 січня о 8:55 до Служби порятунку надійшло повідомлення від одного з водіїв про те, що за межами с. Багринівці Літинського району з’їхали на узбіччя дороги та застрягли два автомобілі. На місце події було направлено черговий караул ДПРЧ-7 смт Літин у складі одного відділення. Рятувальники на місці виклику з’ясували, що через несприятливі погодні умови опинилися на узбіччі дороги вантажівка «ГАЗ-53» та легковий автомобіль «Опель Омега». Водіям зазначених транспортних засобів було надано допомогу: рятувальники за допомогою спецтехніки та буксирувального тросу витягли машини на проїжджу частину автошляху.

О 9:06 козятинські рятувальники отримали повідомлення про те, що внаслідок погіршення погодних умов у снігових заметах опинилися вантажівка «MAN», що належить Козятинському ХПП, а також два легкових автомобілі “ВАЗ-2107” і «ВАЗ-1118». Зазначені транспортні засоби під час руху у напрямку м. Козятин потрапили у снігові пастки на автошляху поблизу с. Сошанське. Особовий склад чергового караулу ДПРЧ-11 м. Козятин (3 чоловіки, 1 спецавтомобіль) у стислі терміни забезпечив проведення аварійно-рятувальних робіт із визволення техніки із снігових заметів методом буксирування.

О 10:10 працівникам Державної пожежно-рятувальної частини №3м. Вінниці надійшло повідомлення про те, що на вул. Левадній в обласному центрі потрібна допомога з витягання із снігового замету ще одного вантажного автомобіля. Друге відділення чергового караулу ДПРЧ-3 надало допомогу водію транспортного засобу, вивільнивши важку машину із снігової пастки.



Переглядів: 2367
Поширень: 0