10 серпня, в рамках міжнародної співпраці між містами побратимами смт Літин та м. Вольштин (Республіка Польща), рятувальники 7-ої Державної пожежно-рятувальної частини отримали від закордонних колег аварійно-рятувальне обладнання.

Польські вогнеборці передали українським рятувальникам спецоснащення «Nike kraftverktyg» швецького виробництва, призначену для створення високого тиску гідравлічних механізмів з можливістю підключення двох одночасно працюючих інструментів. Серед подарунків два домкрати «Nike kraftverktyg», які використовуються при проведенні рятувальних і монтажно-демонтажних робіт, де необхідно здійснювати підйом і переміщення вантажів на невеликі відстані. Ще вогнеборці отримали розтискувач того ж виробника, призначений для розжимання, розширення, а також стягування будівельних конструкцій. Від Літинської районної Державної адміністрації рятувальники отримали компресор для заправки апаратів на стисненому повітрі.

 Літинські рятувальники отримали спецобладнання на суму понад мільйон гривень

Голова Літинської селищної ради вручив бійцям Державної пожежно-рятувальної частини 20 пар універсальних гумових чобіт «Harvik», які будуть захищати бійців від холоду та вологи, механічного впливу.

 Літинські рятувальники отримали спецобладнання на суму понад мільйон гривень

У свою чергу начальник Головного управління ДСНС України у Вінницькій області полковник служби цивільного захисту Руслан Шевчук висловив вдячність керівництву Літинського району та смт Літин, керіникам органів влади м. Вольштин Великопольського повіту Республіки Польща, Повітового командування Державної пожежної служби у м.Вольштині, за сприяння бургомістра Войцеха Ліса та коменданта Повітового командування Рафала Коцємба.



Переглядів: 2873
Поширень: 0