11 січня заступник начальника Головного управління ДСНС України у Вінницькій області полковник служби цивільного захисту Юрій Терентьєв разом з керівництвом місцевих органів державної влади передали рятувальникам Тростянецького району спеціальне обладнання. Воно дозволить захистити органи дихання та зору бійців ДСНС від шкідливого впливу продуктів горіння та токсичних речовин під час виконання завдань за призначенням.

Завдяки субвенціям органів влади рятувальники отримали три апарати захисту органів дихання, які працюють на стисненому повітрі та 18 масок до них. Також у 2017 бійцям Служби порятунку району було закуплено 24 комплекти форменого одягу, 6 комплектів бойового одягу, пожежні напірні рукави, захисні каски, мотопомпу та бензогенератор.

Загалом на потреби рятувальників району органами державної влади у минулому році були виділено близько 215 тисяч гривень.

Рятувальники Тростянецького отримали нове газодимозахисне обладнання

Голова Тростянецької РДА Леонід Лобань, голова районної ради Людмила Скапровська та голова селищної ради Людмила Червонецька.

Рятувальники Тростянецького отримали нове газодимозахисне обладнання

під час своїх виступів подякували працівникам Служби порятунку за сумлінне виконання своїх обов’язків та запевнили, що й надалі сприятимуть тому, аби в особового складу Державної пожежно-рятувальної частини №29 смт Тростянець систематично оновлювалося спеціальне обладнання та зміцнювалась матеріально-технічна база.

У свою чергу, заступник головного рятувальника області Юрій Терентьєв подякував керівництву району та місцевих органів влади за особисту підтримку в створенні в районному підрозділі газодимозахисної служби. 



Переглядів: 1948
Поширень: 0