Першими коло по стадіону здолали ветерани спорту, тренери ДЮСШ та інваліди на візках

Першими коло по стадіону здолали ветерани спорту, тренери ДЮСШ та інваліди на візках. Серед ветеранів спорту, що пробігли «свої» 400 метрів, були зокрема, голова Вінницької обласної ради ветеранів спорту 65 – річний Георгій Самков, чемпіон Європи - 2012 по бігу на 400 метрів серед ветеранів 76 – річний Анатолій Орехов, колишній тренер з волейболу міської ДЮСШ №3 75 – річний Анатолій Чайка, колишній факелоносець олімпійського вогню Олімпіади-1980 74-річний Василь Олійник.

У Вінниці відбулася легкоатлетична естафета до Дня Перемоги

Взагалі, більше півтисячі учасників з ентузіазмом шикувалися у лінійку, слухали старших товаришів та бігали свої дистанції в естафеті. Окремо за медалі змагалися учні загальноосвітніх шкіл, ПТУ, вищих навчальних закладів І - V рівнів акредитації.

Цей ентузіазм молоді і ветеранів спорту важко відобразити словами і тому «живі» фотознімки доповнять слова всіх рядків тексту.

На урочистому відкритті учасників естафети привітали посадовці

На урочистому відкритті учасників естафети привітали заступник голови облради Юрій Медвєдєв, заступник міського голови Валентина Балицька, голова облвідділення НОК України Федір Новік та ветерани війни і спорту. На заході були голови облспорткомітету та міськспорткомітету, відповідно, Сергій Дідик та Сергій Краєвський, президент федерації легкої атлетики Вінниччини Констянтин Москалюк.

виступ ветерана Великої Вітчизняної війни полковника у відставці 90-річної Ольги Твердохлєбової

Перед молоддю яскраво виступила ветеран Великої Вітчизняної війни полковник у відставці 90-річна Ольга Твердохлєбова. Вона відмітила, що День Перемоги зустріла у Берліні. Зберігає здоров’я і гарну фізичну форму завдяки регулярним заняттям оздоровчою гімнастикою та ранішня фіззарядка. Ветеранша зазначила, що може навіть у такому поважному віці виконати «шпагат»! Молодь охоче слухала жінку – фронтовичку.

Після забігу ветеранів спорту разом з інвалідами на візках настала черга молоді.

У Вінниці відбулася легкоатлетична естафета до Дня Перемоги

Хлопці і дівчата охоче долали свій відрізок дистанції і передавали паличку наступному учаснику естафети.

ветеран спорту Анатолій ЧайкаРозпитую ветерана спорту Анатолія Чайку.

- Анатолію Павловичу, у вас така велика борода, а виглядаєте «в ділі» на біговій доріжці, як молодий. Як це вам вдається?

- Ви зараз здивуєтесь. Я перший раз приймаю участь у такому заході.

- Отакої! То ви у своєму поважному віці не займаєтесь вже спортом?

- Три роки тому я залишив тренерську роботу. Мій «спорт» наразі з лопатою і сапкою в городі. Це і тримає мене у спортивній формі. Така фізична праця в городі і лікує!

- Тобто, все одно у вас здоровий спосіб життя?

- Саме так. До того ж я взагалі не вживаю алкогольні напої і ніяких сигарет/папирос!

- Бачу, що ви нормально здолали коло по стадіону. Бажаю вам і всім ветеранам спорту міцного здоров’я!



Переглядів: 8146
Поширень: 0