Спартакіаду для людей з обмеженими фізичними можливостями організували комітет по фізичній культурі та спорту Вінницької міської ради, обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» та ГО Гармонія.

У Вінниці відбулася спартакіада для людей з обмеженими фізичними можливостями

«Весняна спартакіада серед людей з обмеженими фізичними можливостями проходить у Вінниці вдруге. Крім цього, проводиться зимова олімпіада та близько шести чемпіонатів міста. Звичайно, спорткомітет враховує можливості людей, з якими працює, під час підбору видів спорту для змагань. Тому сьогодні учасники беруть участь у таких видах спорту, як міні баскетбол, дартц, шашки тощо», – каже голова комітету по фізичній культурі і спорту Вінницької міської ради Сергій Краєвський.

Учасники з радістю пробували себе у різних видах спорту. «Сьогодні я вперше грала в фрізбі. Мені дуже сподобалося. Тому, як тільки буде можливість, займатимуся цим видом спорту. Взагалі, я беру участь у подібних спартакіада не вперше, вже грала у боулінг, настільний хокей, але фрізбі подобається найбільше», – каже Тетяна Молосенко. А Сюзанна Жуковська додає, що завдяки спартакіаді вона може цікаво провести свій час із друзями та знайомими.



Переглядів: 4501
Поширень: 0