20-22 листопада 2014 року Вінниця гостинно приймає учасників всеукраїнського турніру з боксу пам\'яті відомого вінницького тренера Анатолія Зиновійовича Вальчука. Турнір проходить у спортивному клубі "Нокаут". У змаганнях беруть участь 91 спортсмен віком від 13 до 16 років з 12 областей України - Вінницької, Хмельницької, Закарпаття, Луганської та ін. Упродовж трьох днів юні боксери змагатимуться за звання "чемпіона". Поєдинки проходять за системою: 3 раунди по 3 хвилини. Фінальні поєдинки відбудуться 22 листопада.

Організаторами турніру виступили: комітет по фізичній культурі і спорту Вінницької міської ради, СК "Нокаут", міська дитячо-юнацька спортивна школа "Вінниця", обласна федерація боксу, обласне відділення Національного олімпійського комітету України.

У Вінниці проходить 10-й ювілейний боксерський турнір пам\'яті Заслуженого тренера України Анатолія Вальчука

У Вінниці проходить 10-й ювілейний боксерський турнір пам"яті Заслуженого тренера України Анатолія Вальчука

Як повідомив голова комітету по фізичній культурі і спорту Сергій Краєвський, - "Анатолій Вальчук - це був унікальний тренер з боксу не лише на Вінниччині, але й в Україні. В 40 років він змінив професію інженера на тренерську роботу і за короткий термін зумів виховати та підготувати чудових боксерів - майстрів спорту України, майстрів-міжнародників". Серед учнів Анатолія Вальчука - майстер спорту Денис Осадчук, майстер спорту міжнародного класу Андрій Гончар, чемпіон світу В\'ячеслав Узєлков, майстри спорту Тімур Кудояров та Геннадій Коломієць та інші чудові вінницькі боксери.

У Вінниці проходить 10-й ювілейний боксерський турнір пам\'яті Заслуженого тренера України Анатолія Вальчука

Організатори запрошують вінничан переглянути чудові бої за участю юних боксерів. Початок поєдинків - з 11.00 години упродовж трьох днів.



Переглядів: 5451
Поширень: 0