20 лютого з 10 годині у «Мегамоллі» розпочнеться вінницький спортивний ярмарок. Тут буде представлено близько 10 закладів міста, у яких діють спортивні секції. Всі бажаючі вінничани та гості міста зможуть подивитися показові виступи від вихованців закладів. А також – обрати для себе найоптимальніший вид спорту. Завітати на ярмарок можуть всі охочі, вхід – вільний.

Організаторами спортивного ярмарку є комітет з фізичної культури і спорту міської ради за сприяння ТРЦ «Мегамолл». У цьому році тут будуть представлені муніципальні дитячо-юнацькі спортивні школи, Вінницька обласна федерація драгрейзінгу та дріфту і Вінницький обласний осередок всеукраїнської організації стрітворауту України.

Спортивний ярмарок проходитиме 20 лютого з 10 по 19 годину на першому поверсі ТРЦ «Мегамоллу». «Цей захід сприятиме популяризації фізичної культури і спорту, здорового способу життя серед вінничан. Крім того, кожен, хто сюди завітає, зможе безпосередньо поспілкуватися з тренерами та представниками дитячо-юнацьких спортивних шкіл та обрати вид спорту для себе або своїх дітей. Запрошуємо на ярмарок усіх бажаючих, вхід – вільний», – каже голова комітету з питань фізичної культури і спорту Сергій Краєвський.

Протягом дня діятиме виставка спортивних шкіл, акція «Обери свій спорт». О 15, 16 та 17 годині на сцені біля фонтану (1-й поверх) можна буде подивитися показові виступи по художній гімнастці, єдиноборства та стрітворкауту.

Довідка:

Загалом у Вінниці діє 24 спортивні школи різних форм власності та різного підпорядкування. У них займаються спортом 7, 5 тисяч дітей та молоді віком від 5 до 23 років. У дитячо-юнацьких спортивних школах Вінниці розвивається 26 олімпійських та 11 не олімпійських видів спорту. Також у місті діють 35 спортивних федерацій, 25 спортивних комплексів та клубів, 3 ковзанки. При освітніх закладах також є спортивні секції.

Із всією необхідною інформацією про діяльність і види спорту, які культивуються в муніципальних дитячо-юнацьких школах Вінниці, а також контактною інформацією можна ознайомитись на офіційному сайті міської ради в розділі «Спорт і фізкультура»



Переглядів: 3566
Поширень: 0