У День закоханих, 14 лютого, студенти 11-ти університетів Вінниці розгорнули на Парижі велику валентинку і довжелезні побажання. Під час флеш-мобу молоді люди показали перехожим плакати-побажання довжиною у 120 метрів. Згодом взялись за руки і утворили живе серце. У його центрі вони розмістили кількаметрову паперову валентинку.

Величезну валентинку і 120 метрів позитиву розгорнули на Парижі студенти

У цій молодіжній акції під назвою “Стіна кохання” взяли участь близько 60-ти студентів. Волонтери з 11 вищих навчальних закладів Вінниці завчасно підготували вітальні плакати і на площі Театральній об’єднали їх у “стіну”.

- Цього дня люди дійсно показують почуття любові, яке живе всередині людини, - розповідає голова комітету зв’язків із громадськістю Студентського Парламенту Вінниччини Юлія Мудрик. - Це почуття до друзів, до батьків, до свого ВУЗу і свого міста. Тому ми виготовили кількаметрову валентинку із гербом Вінниці у центрі, щоб у такий спосіб показати любов до міста.

Така акція у Вінниці відбувається п’ятий рік поспіль. За словами заступника голови Спілки молодіжних організацій Вінниччини Алли Курбатової, з року у рік стіна кохання стає все довшою і довшою: минулого року її довжина була 42 метри, а цього — 120.

- Щоразу молоді люди охоче беруть участь у таких флеш-мобах, адже вони у першу чергу піднімають настрій мешканцям міста, - ділиться дівчина. - Основна мета акції — це згуртувати молодь, а також подарувати гарний настрій кожному перехожому.

Акцію провели активісти Студентського Парламенту Вінниччини спільно із Спілкою молодіжних організацій Вінниччини за сприяння Вінницького обласного управління у справах сім’ї та молоді.



Переглядів: 6866
Поширень: 0