Реконструкція доріг А для того, аби уникнути небажаних розкопок на новозбудованих дорогах, пов\'язаних із аварійними поривами, тут заздалегідь замінено близько 355 метрів мереж. Після того, як температура зовнішнього повітря дещо знизиться, будівельники відновлять роботи та покриють дорогу верхнім шаром асфальту.

Ремонт дорігНа сьогоднішній день продовжуються підготовчі роботи по вул. Шмідта (на ділянці від вул. Некрасова до вул. Привокзальна) та по вул. Некрасова (від проспекту Коцюбинського до вул. Шмідта). Як повідомив представник підрядної організації, яка проводить реконструкцію цих вулиць, Василь Власенко, вже виконано роботи по асфальтуванню нижнього шару дорожнього покриття по вул. Шмідта (від 50-річчя Перемоги до вул. Нерасова) та вул. Тімірязєва (від просп. Коцюбинського до вул. Шмідта). «У липні на цих вулицях будуть робитись тротуари, а останній шар асфальту ми будемо класти орієнтовно у вересні, - говорить Василь Власенко. - Наразі температурні показники перевищують позначку +30 С, тож гарячий асфальт, висока температура повітря та автомобілі будуть «викручувати» асфальт. Саме тому ми влаштували шар із пористого асфальтногоВолодимир Гройсман бетону, щебеню та бітуму, і вже завершуємо підготовчі роботи».

У зв\'язку із заміною водопровідних мереж та влаштуванням мереж зливової каналізації вартість проекту по будівництву доріг поруч із Центральним ринком істотно зросла. Водночас якість проведення робіт з реконструкції дорожнього полотна, технології та матеріали, які застосовуються, дозволять його довго експлуатувати. «На цих ділянках ми використовуємо матеріал, з яким ми працюємо вже близько 6 років, і який зарекомендував себе з досить гарної сторони, - говорить міський голова. - Наступного року ми плануємо розпочати роботи по вулиці Верхарній і таким чином зможемо комплексно завершити цей проект».

Мер міста також зазначив, що зараз проводиться робота над організацією паркування навколо ринку та прилеглих вулицях. «Це окрема тема, якою ми зараз займаємося, поки що тут повний хаос, який потрібно ліквідувати, - говорить Володимир Гройсман. - Буде нанесена спеціальна розмітка, встановлено дорожні знаки та працюватимуть відповідні служби, які організовуватимуть паркування автомобілів. Але головне, щоб водії поважали встановлені правила та не порушували їх, і з повагою ставились до усіх учасників дорожнього руху».



Переглядів: 6644
Поширень: 0