"Одягнувши червону стрічку 1 грудня, ви показуєте, що вам небайдужа проблема епідемії, і що ви солідарні з ВІЛ-позитивними людьми. Це маленький крок кожної людини, але тільки так і всі разом ми можемо подолати епідемію.Через підвищення рівня толерантності, любові, доброти, щирості, турботи, чуйності, поваги, розуміння, відповідальності, небайдужості ми можемо допомогти ВІЛ-позитивним людям жити справжнім життям, бути щасливими та бути включеними у життя суспільства" - говорить голова правління Вінницького відділення Мережі Оксана Володимирівна Шевчук.

Працівниками організації було роздано червоні стрічки, як символ підтримки тих, кого особисто торкнулась проблема ВІЛ/СНІДу, знак толерантності, інформованості та супротиву проти дискримінації ВІЛ-позитивних людей.

Акція у Вінницькій виправній колонії №86

Психолог організації провела лекційний блок з профілактики інфікування ВІЛ-інфекцією та вплив ментальних особливостей та сьогодення на ризик інфікування. Наводилися цікаві приклади з життєвого досвіду та досвіду роботи з людьми, які інфікувалися з власної необачності. Такий формат подачі інформації прийшовся до душі слухачам.

Виступ начальника спектру охорони здоров’я було присвячено важливості тестування на ВІЛ, як фактору безпеки власного здоров’я в умовах знаходження в ув’язненні.

Як ми повідомляли раніше, протягом двох днів, з 30 листопада, на розі вулиць Соборна і Театральна та 1 грудня біля «Магі-центру» з 11.00 до 20.00 год. вінничани матимуть можливість безкоштовно обстежитися на ВІЛ.



Переглядів: 3990
Поширень: 0