танці Гавайського Діді Мороза

Вістка про Резиденцію та добру репутацію вінницького Дідуся Мороза облетіла мало не всю Україну. Тому черги бажаючих на власні очі побачити цю красу та поринути у чарівну феєрію свята тільки зростають. Кожного дня натхненна команда Дідуся Мороза постійно приємно дивує усіх новими конкурсами, жартами та захопливими концертними програмами, а це і розважальні шоу театру «Арлекін», виступи учнів шкіл естетичного виховання м.Вінниці, майстер-класи від майстринь найрізноманітніших напрямків та танцювальні флеш-моби за участі Дідів Морозів різних країн світу від активістської молоді нашого міста.

дітлахи завітали до Резиденції Діда Мороза

Окрім розваг Резиденція Дідуся Мороза дбає і про благодійні справи. Адже є стільки діток, які так потребують тепла, уваги та відчуття казки. Для цього наш Дід Мороз зібрав цілу команду своїх помічників, точніше вони самі дружньо відгукнулись на заклик долучитись до міської благодійної акції «День світлих вчинків». Кожен бажаючий міг принести до Резиденції іграшки, одяг та канцелярське приладдя для передачі його діткам із малозабезпечених та соціально-уразливих сімей, а натомість за свою гарну справу отримував справжнє посвідчення помічника Діда Мороза. Радує, що таких щирих та милосердних помічників у Діда Мороза виявилось дуже багато – близько 500.

помічники Діда Мороза у  Вінницькому обласному Будинку дитини із порушенням ЦНС

Вже у фінальні дні акції (4-5 січня) ці подарунки знайшли своїх власників. Частину подарунків головний Дідусь Мороз вручив діткам із соціально-уразливих сімей у своєму будиночку, з іншою частиною за його ж дорученням делегація його помічників відправилась до Вінницького обласного Будинку дитини із порушенням ЦНС. Із собою вони привезли яскраво запаковані іграшки, канцелярські знаряддя та такі милі для дітвори – солодощі. Та на цьому їх місія не завершилась, дітворі було подароване ціле розважальне дійство за участю Діда Мороза та його чарівної онучки – Снігуроньки, новорічні пісні, хороводи, веселі конкурси та змагання, у яких перемагає лише дружба.

Із впевненістю можна сказати - свято вдалось! Дітвора до свята отримала чудові подарунки та гарний настрій. Але і посланці добрих справ не поїхали від діток із порожніми руками – із собою вони повезли більш цінний багаж: життєрадісні дитячі посмішки і оченята, у яких горить щирий вогник радості та надії, які надихають на нові зустрічі та добрі справи для тих, хто так цього потребує.



Переглядів: 4060
Поширень: 0