Вінницька обласна організація Товариства Червоного Хреста України разом з обласним Департаментом освіти і науки ОДА проводять заходи по збору овочів для соціального захисту одиноких непрацездатних людей похилого віку та розв’язання соціальних проблем тимчасово переміщених громадян з Криму, а також надання гуманітарної допомоги потерпілим від збройних конфліктів жителям Донецької і Луганської областей.

Вінницькі рятувальники долучились до благодійної акції «5 картоплин»

На базі загальноосвітніх шкіл проводиться молодіжна акція милосердя, яка отримала назву «5 картоплин», Учні навчальних закладів приносять по 5 картоплин у визначений день.

«Якщо припустити, що школа має близько тисячі учнів і кожен принесе по декілька картоплин – то можна зібрати тонну вантажу з однієї школи, - зазначає голова Вінницької обласної організації Товариства Червоного Хреста Сергій Глухенький. – Школярами вінницьких шкіл уже зібрано 17500 кілограмів картоплі».

Вінницькі рятувальники долучились до благодійної акції «5 картоплин»

Долучились до акції і вінницькі рятувальники. 29 жовтня особовий склад аварійно-рятувального загону спеціального призначення ГУДСНС України у Вінницькій області розпочав завантаження овочів на вантажні автомобілі. Незабаром цінний вантаж буде доставлено переселенцям у Донецькій області, а саме в м. Маріуполь.

Вінницькі рятувальники долучились до благодійної акції «5 картоплин»

Організація Товариства Червоного Хреста висловила щиру подяку вінницьким рятувальникам, які допомагають у завантаженні продуктів для подальшого перевезення.



Переглядів: 3257
Поширень: 0