Цьогоріч вже традиційно вінницька малеча отримає солодкі новорічні подарунки. Сьогодні кілька фур з цукерками вже виїхали з кондитерської фабрики, яка по вул. Липовецькій, щоб доставити їх у дитячі садки, школи та інші навчально-виховні установи.

Вже кілька років поспіль у Вінниці склалась гарна традиція вітати дітей солодощами. Це спільна акція міської влади та Благодійного фонду Порошенка. А враховуючи те, що дітей у місті з кожним роком стає все більше, кількість подарунків теж зростає.

Перші фури із солодощами, які з помічниками Святого Миколая вже виїхали з кондитерської фабрики, проводжали разом з дітьми до інших маленьких адресатів в. о. міського голови Сергій Моргунов та народний депутат України Олексій Порошенко.

19 грудня майже 46 тисяч солодких подарунків помічники Святого Миколая повезли до маленьких вінничан

«Вже не один рік міська рада працює спільно із фондом Порошенка і на новорічні свята ми разом вітаємо дітвору такими чудовими вінницькими солодощами, - говорить Сергій Моргунов.В цьому році для наших дітей передається 45 900 тисяч подарунків, в минулому році було 42 тисячі. Це діти 1-4 класу, дошкільнята, які виховуються в дитячих садках та дітки в дитячих будинках. Хочу сказати, що фонд Порошенка досить соціально відповідальні у цьому питанні, і міська влада дякує за цю співпрацю і підтримку».

19 грудня майже 46 тисяч солодких подарунків помічники Святого Миколая повезли до маленьких вінничан

«Сьогодні фонд Порошенка продовжує традицію – як і кожного року дарує подарунки усім дітям, які живуть у Вінницькій області, найбільше - дітям Вінниці. А для дітей, чиї батьки воюють в зоні АТО, зробили акцію. Для них додатково буде зроблена екскурсія на фабрику, щоб вони побачили, як ці солодощі виробляються», – сказав Олексій Порошенко.​



Переглядів: 4370
Поширень: 0