9 грудня в ГУДСНС України у Вінницькій області розпочалися дводенні навчально-методичні збори із заступниками начальників територіальних органів ДСНС України з реагування на надзвичайні ситуації, начальниками управлінь(відділів) територіальних органів ДСНС України з реагування на надзвичайні ситуації та керівниками формувань центрального підпорядкування ДСНС України.

В перший день проаналізовано стан готовності до виконання завдань за призначенням підпорядкованих підрозділів територіальних органів управління. Учасники зборів ознайомилися з останніми змінами у законодавстві в питаннях реагування на надзвичайні ситуації, організації професійної та службової підготовки.

Сьогодні у Вінниці розпочалися Всеукраїнськінавчально-методичні збори МНС-ників

Під час обговорення розглянутих питань представники облуправлінь мали можливість обмінятися досвідом у сфері організації внутрішньої, гарнізонної та караульної служби в пожежно-рятувальних підрозділах оперативно-рятувальної служби цивільного захисту. Також особливу увагу було приділено питанню організації гасіння пожеж на торфовищах.



Переглядів: 3408
Поширень: 0