27 жовтня рятувальники Вінниччини провели практичні тактико-спеціальні навчання з ліквідації можливої надзвичайної ситуації в ТРЦ «Анастасія» обласного центру.

За тактичним задумом, внаслідок короткого замикання електропроводки в одному з припаркованих автомобілів стався вибух газобалонної установки. Вибух спричинив поширення пожежі на шість автомобілів, що стояли поруч.

Адміністрація торговельно-розважального комплексу повідомила про надзвичайну подію Службу «101». Було проведено евакуацію відвідувачів та персоналу, яких у денний час у закладі зазвичай налічується понад 1,5 тисячі.

Чому із ТРЦ "Анастасія" сьогодні евакуювали людей?

«На об’єктах з масовим перебуванням людей дуже важливою є взаємодія адміністрації, персоналу закладу і рятувальних підрозділів. Тому відпрацювання дій вогнеборців і персоналу є одним із найважливіших завдань. – Зазначив начальник оперативно-координаційного центру ГУ ДСНС полковник служби цивільного захисту Руслан Новак. - Під час навчань учасники змогли відпрацювати свої дії щодо ліквідації надзвичайної ситуації на об`єкті з масовим перебуванням людей. А також в черговий раз вдосконалити свої вміння та навички в умовах практичної підготовки

Чому із ТРЦ "Анастасія" сьогодні евакуювали людей?

Загалом у навчаннях було задіяно 6 одиниць основної та спеціальної пожежно-рятувальної техніки та 27 чоловік особового складу.



Переглядів: 5867
Поширень: 0