Майже кожної денної та нічної зміни патрульні поліцейські виїжджають на виклики про сімейні сварки. За останній тиждень таких випадків було 94. По 8-х із них полісмени склали відповідні адміністративні матеріали про насильство в сім’ї на котрогось із членів родини.

Нещодавно під час однієї з сімейних сварок охоронцям порядку навіть довелось надавати домедичну допомогу.

На минулих вихідних, в ніч із суботи на неділю, патрульні поліцейські тричі отримували виклики з одного і того ж помешкання. Спершу на «102» подзвонив 23-річний чоловік і сказав, що шукає свою цивільну дружину, яка пішла з дому. Приїхавши на місце події, патрульні викликали слідчо-оперативну групу, але виявилось, що жінка втекла від чоловіка до своєї подруги, яка жила по сусідству на тому ж подвір’ї.

В свою чергу, вона теж подзвонила на «102» і повідомила, що цивільний чоловік побив її, а тепер намагається проникнути до будинку. За цієї адресою прибув ще один екіпаж патрульних, після чого послідував 3-й виклик.

Чоловік з ознаками алкогольного сп’яніння, намагаючись дістатись до помешкання подруги своєї дружини, погрожував, що покінчить з собою. До приїзду патрульних він встиг порізати собі руку.

Інспектори оперативно надали йому домедичну допомогу та викликали швидку. Медики забрали його до лікарні. Жінку інспектори доставили до відділку поліції для написання заяви.

За тиждень поліцейські патрульної служби 94 рази виїзжали на виклики через сімейні сварки.

Патрульні поліцейські Вінниці наголошують: якщо Ви стали жертвою або ж свідком насильства в сім’ї, - не зволікайте, телефонуйте на «102»! Сімейне насильство ніколи не може бути виправданим! Також звертаємось до всіх вінничан: цінуйте та поважайте своїх близьких! Сім’я – найдорожче в житті людини.



Переглядів: 3162
Поширень: 0