З початку березня у Вінниці розпочався конкурс книжки-саморобки до Міжнародного жіночого дня та Великодніх свят «Весняні дива» для багатодітних родин міста. Для участі в ньому до 31 березня потрібно подати до відділу організаційної роботи департаменту соціальної політики міської ради анкету, копію довідки про включення до Єдиного державного реєстру пільговиків м. Вінниці або посвідчення багатодітної сім’ї та конкурсну роботу. Формат книжки і техніка виконання довільна. Тематика книжки-саморобки – «Весняні дива» (природні явища та краса природи навесні, весняні свята).

У Вінниці постійно проводяться заходи для багатодітних родин, які направлені на розвиток творчих здібностей дітей. Департамент соціальної політики Вінницької міської ради з 2 березня оголосив конкурс книжки-саморобки «Весняні дива». У конкурсі беруть участь діти з багатодітних родин віком від 8 до 15 років, які мешкають у м. Вінниці та перебувають на обліку в Єдиному державному реєстрі пільговиків м. Вінниці.

Конкурс проводиться з 02 березня 2017 року по 31 березня 2017 року. Для участі у ньому до 31 березня претенденти подають до відділу організаційної роботи департаменту соціальної політики міської ради анкету (у прикріпленому файлі НИЖЧЕ), копію довідки про включення до Єдиного державного реєстру пільговиків м. Вінниці або посвідчення багатодітної сім’ї та конкурсну роботу. Текст робіт – віршований і прозовий. Мова – українська. Формат книжки і техніка виконання довільна. Тематика книжки-саморобки – «Весняні дива» (природні явища та краса природи навесні, весняні свята).

Конкурсна робота повинна бути підписана (прізвище та ім’я, вік). Без документів та анкет роботи прийматися не будуть. Підведення підсумків відбудеться 31 березня Нагородження учасників – 7 квітня.

Адреса організаторів конкурсу: м. Вінниця, вул. Соборна, 50, каб.101 (1-й поверх), департамент соціальної політики Вінницької міської ради, т. 50-86-89 Марина Субота.



Переглядів: 2045
Поширень: 0