З настанням теплої погоди дорожні служби міста почали поточний ремонт доріг. Наразі роботи тривають по вулицям Якова Гальчевського, Данила Нечая, 8 Березня, Московська. У найближчих планах – вулиця Коцюбинського, Нансена, Батозька, Замостянська тощо.

Вже майже місяць у нашому місці тривають сезонні роботи по поточному ремонту доріг. За цей час ним охоплено більше десяти вулиць у різних мікрорайонах міста. Вже зроблено поточний ремонт дорожнього покриття по вулицях Князів Коріатовичів, Станіславського, Гонти, Чумацька.

У Вінниці ремонтують дороги по вулицях Якова Гальчевського, 8 Березня та Данила Нечая

Також – вулиця Брацлавська, Лесі Українки, Хмельницьке шосе, Келецька, Молодогвардійська, пл. Шкільна, Бучми. На вулицях з насиченим рухом транспорту де навіть не значне обмеження руху може призвести до значних заторів, роботи проводились у ночі. Так були виконані роботи по ремонту дорожнього покриття на Староміському мосту, розпочаті роботи на пл. Привокзальній, вул. Московській та Соборній.

У Вінниці ремонтують дороги по вулицях Якова Гальчевського, 8 Березня та Данила Нечая

Як розповів заступник директора департаменту комунального господарства та благоустрою міської ради Юрій Павлінчук, зараз поточний ремонт доріг проводиться по вулицях Якова Гальчевського, Московська, 8 березня. Найближчим часом у Вінниці планується поточний ремонт вулиць Коцюбинського, Замостянської, Нансена, Батозька та інших. Загалом в цьому році охопити поточним ремонтом заплановано 52 тис. м2 доріг з асфальтним покриттям.

У Вінниці ремонтують дороги по вулицях Якова Гальчевського, 8 Березня та Данила Нечая

Також вже стартували роботи по підняттю люків, як «просіли» після зими. Нагадаємо, що до 25 березня підприємства-власники підземних мереж мали надати графіки підняття всіх люків, які змістилися після зими. За попередніми даними після цьогорічної зими у Вінниці близько 10% люків «просіли» нижче рівня асфальтної частини доріг, що спричиняє значну незручність для водіїв. Це пов’язано з тим, що більшість колодязів, які робилися ще за радянських часів, мурувались, як правило, з цегли, а вона через перепад температур з часом руйнується.



Переглядів: 3340
Поширень: 0